VAN / GÜRPINAR - YARAMIŞ ORTAOKULU

Mrt

Çanakkale Zaferi´nin 108.Yıldönümümünü kutluyoruz. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Vatan için canlarını veren kahraman Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

"Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir." Mustafa Kemal ATATÜRK (25 Nisan 1915 Conkbayırı).

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN.

Mrt

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 84. Yılında saygıyla anıyoruz.

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
1929 (Ayın Tarihi, Sayı : 65, 1929)

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.
(Atatürk'ten B.H., s. 120)

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
1933 (Hamdullah Suphi Tanrıöver, Yerli   Yabancı 80 İmza Atatürk'ü Anlatıyor, s. 183)

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünde bize Cumhuriyetimizi armağan eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Gürpınar Gençlik ve Spor Ailesi , Yaramış İlk ve Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek öğrencileri bilgilendirip eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizin liseye geçiş coşkusunu öğrencilerimizin velilerinin ve yakınlarının katılımıyla törenimizi gerçekleştirdik.

Gururla mezun ettiğimiz tüm öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, mezuniyet coşkumuzu paylaşan konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."  Mustafa Kemal ATATÜRK

"Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." Mustafa Kemal ATATÜRK

"Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir." Mustafa Kemal ATATÜRK

"Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur." Mustafa Kemal ATATÜRK